Geautoriseerde Melag dealer in Nederland en België

Vacuquick 13BAutoclaaf B-Klasse » Vacuquick 13B

De Melag vacuquick 13B is een compacte B-klasse autoclaaf met een gefractioneerd voorvacuüm proces en een intensief navacuüm droogproces waardoor deze geschikt is om onverpakte/verpakte massieve en complex holle (type A) instrumenten te steriliseren.

Het is een zogenaamd stand alone model met intern een gescheiden schoon en vuil water reservoir en een sterke membraam vacuümpomp met een gepatenteerd luchtkoelingssysteeem waardoor een aansluiting op de waterleiding niet vereist is.

 

Dit model is zeer compact, vraagt weinig ruimte en heeft bovendien zeer korte programmatijden. De tijdsduur van een sterilisatieprogramma inclusief droogproces is afhankelijk van het gekozen programma en de hoeveelheid belading tussen de 7 en maximaal 35 minuten.

 

Vacuquick 13BDe bediening is zeer gebruiksvriendelijk door middel van een grafisch scherm. Er is keuze uit diverse programma's waaronder universeel verpakt, snel verpakt, mild verpakt en snel onverpakt. Ook is dit model standaard voorzien van een compact flashcard voor digitale registratie van de programma's en is optioneel uit te breiden met onder andere een demi waterfilter voor automatische watervoorziening.

 

U kunt hier de uitgebreide folder als pdf downloaden.

 

Technische specificatie:

Ketelformaat (dxbxh) 18x23 cm
Inhoud 5,7 liter
Buitenformaat (dxbxh) 35x40x61 cm
Formaat trays (bxhxd)(max. aantal) 14x2x19 cm (4x)
Totaal gewicht 39,5 kg
Elektrisch verbruik 2800 Watt
Maximale belading:  
Verpakte of onverpakte instrumenten: 4 kg
Verpakte of onverpakte textiel 0,7 kg