Geautoriseerde Melag dealer in Nederland en België

Vacuquick 14BAutoclaaf B-Klasse » Vacuquick 14B

De Melag vacuquick 14B is een B-klasse autoclaaf met een gefractioneerd voorvacuüm proces en een intensief navacuüm droogproces, waardoor deze geschikt is om onverpakte/verpakte massieve en complex holle (type A) instrumenten te steriliseren. Dit model beschikt over een sterke watergekoelde vacuümpomp waardoor een aansluiting op de waterleiding vereist is.

 

Dit model is zeer compact, vraagt weinig ruimte en heeft bovendien zeer korte programmatijden. De tijdsduur van een sterilisatieprogramma inclusief droogproces is afhankelijk van het gekozen programma en de hoeveelheid belading tussen de 7 en maximaal 35 minuten.

 

Vacuquick 14B+De bediening is zeer gebruiksvriendelijk door middel van een grafisch scherm. Er is keuze uit diverse programma's waaronder universeel verpakt, snel verpakt, mild verpakt en snel onverpakt. Ook is dit model standaard voorzien van een compact flashcard voor digitale registratie van de programma's en is desgewenst uit te breiden met onder andere een demi waterfilter voor automatische watervoorziening.

 

U kunt hier de uitgebreide folder als pdf downloaden.

 

Technische specificatie:

Ketelformaat (dxbxh) 18 x 23 cm
Inhoud 5,7 liter
Buitenformaat (dxbxh) 35 x 40 x 57 cm
Formaat trays (bxhxd)(max. aantal) 14 x 2 x 19 cm (4x)
Totaal gewicht 41 kg
Elektrisch verbruik 2900 Watt
Maximale belading:  
Verpakte of onverpakte instrumenten: 4 kg
Verpakte of onverpakte textiel 0,7 kg