Geautoriseerde Melag dealer in Nederland en België

Melag 23S+Autoclaaf S-Klasse Ľ Melag 23S+

De Melag 23S+ is een S-klasse (stand alone model) autoclaaf met intern een gescheiden schoon en vuil waterreservoir, waardoor een aansluiting op de waterleiding niet vereist is. Dit model is geschikt om massieve verpakte of massieve onverpakte instrumenten te steriliseren.

De bediening is zeer gebruiksvriendelijk door middel van tiptoetsen op het Nederlandstalige display. Het sterilisatie- en droogproces wordt tijdens het programma nauwkeurig gecontroleerd door een innovatief besturingssysteem met microprocessor. Ook beschikt dit model over een interne demi water kwaliteitsmeter dat garant staat voor een langere levensduur van de autoclaaf. Er is keuze uit diverse programma's waaronder universeel verpakt, mild verpakt en snel onverpakt.

Deze autoclaaf voldoet volledig aan de WIP richtlijnen (huisartsen hygiŽne richtlijnen) en aan de Europese Norm EN13060 voor tafelmodel stoomautoclaven. Dit maakt hem uitermate geschikt voor onder andere huisartsenpraktijken.

Dit model past op een standaard aanrecht van 60 cm. diep en is optioneel uit te breiden met onder andere een demi water filter voor automatische watervoorziening, printer voor analoge registratie van programma's of compact flashcard voor digitale registratie.

 

U kunt hier de uitgebreide folder als pdf downloaden.

Technische specificatie:

Specificatie 23S+
Ketelformaat, diameter x diepte 25 x 45 cm
Inhoud 22 liter
Buitenformaat (bxhxd) 42,5x48,5x66 cm
Formaat trays (bxhxd)(max. aantal) 19 x 2 x 42 cm (6x)
Totaal gewicht 43 kg
Elektrisch verbruik 3000 watt
Maximale belading:  
Onverpakte/verpakte massieve instrumenten 4 kg
Onverpakte/verpakte textiel 0,6 kg