Geautoriseerde Melag dealer in Nederland en België

Melag 23VS+Autoclaaf S-Klasse » Melag 23VS+

De Melag 23VS+ is een S-klasse autoclaaf met een voorvacuüm en een navacuüm droogproces, waardoor deze geschikt is om onverpakte/verpakte massieve en eenvoudig holle (type B) instrumenten te steriliseren, zoals tattoo tubes. Het is een zogenaamd stand alone model met intern een gescheiden schoon en vuil waterreservoir, waardoor een aansluiting op de waterleiding niet vereist is.

De bediening is zeer gebruiksvriendelijk door middel van tiptoetsen op het Nederlandstalige display. Het sterilisatieproces wordt tijdens het programma nauwkeurig gecontroleerd door een innovatief besturingssysteem met microprocessor. Ook beschikt dit model over een interne demi water kwaliteitsmeter dat garant staat voor een langere levensduur van de autoclaaf. Er is keuze uit diverse programma's waaronder universeel verpakt, mild verpakt en snel onverpakt.

Deze autoclaaf voldoet volledig aan de WIP richtlijnen (huisartsen hygiëne richtlijnen), GGD Tattoo en Piercing richtlijnen en aan de Europese Norm EN13060 voor tafelmodel stoomautoclaven. Dit maakt hem uitermate geschikt voor dierenartsenpraktijken, huisartsenpraktijken, doktersposten en tattoo/piercing shops.

Dit model past op een standaard aanrecht van 60cm. diep en is optioneel uit te breiden met onder andere een demi water filter voor automatische watervoorziening, printer voor analoge registratie van programma's of compact flashcard voor digitale registratie.

 

U kunt hier de uitgebreide folder als pdf downloaden.


Technische specificatie:

Specificatie 23VS+
Ketelformaat, diameter x diepte 25x45 cm
Inhoud 22 liter
Buitenformaat (bxhxd) 42,5x48,5x66 cm
Formaat trays (bxhxd)(max. aantal) 19x2x42 cm (6x)
Totaal gewicht 43 kg
Elektrisch verbruik 3000 watt
Maximale belading:  
Onverpakte/verpakte massieve instrumenten 4 kg
Onverpakte/verpakte textiel 1 kg