Geautoriseerde Melag dealer in Nederland en België

Melag 29VS+Autoclaaf S-Klasse » Melag 29VS+

De Melag 29VS+ is een compacte S-klasse autoclaaf met een voorvacuüm en een navacuüm droogproces, waardoor deze geschikt is om onverpakte/verpakte massieve en eenvoudig holle (type B) instrumenten te steriliseren, zoals tattoo tubes. Het is een zogenaamd stand alone model met intern een gescheiden schoon en vuil waterreservoir, waardoor een aansluiting op de waterleiding niet vereist is.

De bediening is zeer gebruiksvriendelijk door middel van tiptoetsen op het Nederlandstalige display. Het sterilisatieproces wordt tijdens het programma nauwkeurig gecontroleerd door een innovatief besturingssysteem met microprocessor. Ook beschikt dit model over een interne demi water kwaliteitsmeter dat garant staat voor een langere levensduur van de autoclaaf. Er is keuze uit diverse programma's waaronder universeel verpakt, mild verpakt en snel onverpakt.

Melag 29VSDeze autoclaaf voldoet volledig aan de GGD Tattoo en Piercing richtlijnen, WIP richtlijnen (huisartsen hygiëne richtlijnen) en aan de Europese norm EN13060 voor tafelmodel stoomautoclaven. Dit maakt hem uitermate geschikt voor onder andere Tattoo/Piercing shops en de kleinere huisartsenpraktijken.

Dit compacte model past al op een aanrecht van 50cm. diep en is optioneel uit te breiden met onder andere een demi water filter voor automatische watervoorziening, printer voor analoge registratie van programma's of compact flashcard voor digitale registratie.

 

U kunt hier de uitgebreide folder als pdf downloaden.


 

Technische specificatie:
Specificatie 29VS+
Ketelformaat, diameter x diepte 25x35 cm
Inhoud 18 liter
Buitenformaat (bxhxd) 42,5x48,5x57 cm
Formaat trays (bxhxd)(max. aantal) 19x2x29 cm (6x)
Totaal gewicht 43 kg
Elektrisch verbruik 2500 watt
Maximale belading:  
Onverpakte/verpakte massieve instrumenten 3 kg
Onverpakte/verpakte textiel 0,8 kg